Snake el a vízvezeték-problémák ma


Ó, vízvezeték. Csak annyi módszer van annak meghatározására, hogy ez nem mindenki számára jelenti ugyanazt. Annyi lehetőség van, hogy valaki javíthassa saját otthoni rendszerét. Olyan sokféle módon hajthatja végre a dolgokat, amelyek valószínűleg azon gondolkodnak, hogy hol kezdje el. Próbálkozzon az alábbi tippekkel.

Forrasztás a biztonság szempontjából. Amikor rézcsövet forraszt, akkor a lángot a rézcsőre kell irányítani. A fáklya lángjának négy hüvelyk távolságra kell lennie a csövektől. A lángot közvetlenül arra a pontra kell irányítani, ahol a rézcsöveket le kell választani.

Gyorsan cselekedj, ha a csövek megfagynak! Zárja le a vizet, és nyissa ki a csapot, hogy megolvadjon. A csapteleptől kezdve és a jeges terület felé tartva irányítson egy propán fáklyát vagy hajszárítót a csőhöz - ez gyorsan leolvasztja. Becsomagolhatja a csövet egy fűtőlapba is, vagy rá lehet irányítani egy hőlámpát, de ez hosszabb ideig tart. Az utolsó megoldás az, ha a csövet rongyba csomagolják, és forrásban lévő vízzel öntsék rá.

Nagyon hasznos annak biztosítása, hogy megismerje az összes problémáját, így egy vízvezeték-szerelő látogatással orvosolhatja azokat. Ha mindkettőt rögzítik egy látogatás alatt, akkor sok pénz kerül leszámlájára, mivel nem kell többször fizetnie a látogatásért, ezért először készítsen listát.

Győződjön meg arról, hogy a túlfolyó lyukak ki vannak tisztítva. Ez segíthet a vízkárosodások megelőzésében. A túlfolyó lyukak révén megakadályozható a víz túlcsordulása, ha egy mosogatót véletlenül hagytak rajta. Ha a túlfolyó lyuk eldugult, akkor nem fogja elvégezni a munkáját.

Ügyeljen arra, hogy otthonában mindenki tudja, hol van a fő vízzáró szelep, és hogy tudja működtetni. Ilyen módon, ha vízprobléma merül fel, a háztartásában bárki kikapcsolhatja a vizet, ezáltal csökkentve annak esélyét, hogy otthona jelentős vízkárosodást szenvedjen.

Igen, a vízvezeték-szerepe meglehetősen tárgy, mivel a meghatározása szerint teljesen szubjektív. Két ember nem látja ugyanúgy a vízvezetéket. Amit az egyik hasznosnak talál a rendszerük számára, a másik az nem. Ezeknek a tippeknek adhattak néhány tanácsot arra, hogyan kezdjék el a saját vízvezetékét.